Kerst en oudjaarsuggesties

24 /12 , 25/12 , 26/12 , 27/12 en 31/12/2020

Tijdens de feestperiode kan u een keuze maken uit volgende suggesties.

Koude schotels met vis of vlees, individueel verpakt.

Kaasschotels als dessert of maaltijd, individueel verpakt.

4 gangen menu ,individueel verpakt , met handige uitleg om zelf op te warmen.

Wijnen, bieren, schuimwijnen…

Bestellen enkel mogelijk via mail kokoen@kokoen.be of telefoon 0475 68 72 60. Vermeld uw naam + mobielnummer + gerechten keuze + gewenste aantal + uur, dag van afhaling.

Bestellen :

voor 24-25-26-27/12 kan tot 17/12/2020,

voor 31/12 kan tot 24/12/2020

Betaling:

Contant bij afhaling / graag gepast bedrag.

Via rekeningnummer : BE51 0682 4221 2562 met duidelijke vermelding van uw naam en de afhaaldatum.

Of via bankcontact applicatie ter plaatse.

Afhalen:

 24/12/2020 tussen 16u00 en 18u00

25-26-27/12/2020 tussen 10u00 en 12u00

31/12 tussen 16u00 en 18u00

Levering:

24/12 tussen 17u en 18u

25-26-27/12 tussen 11u en 12u

31/12 tussen 17u en 18u

( + leveringskosten : €10,00 gemeente 1820, buiten 1820 op afspraak)

Enkel op bestelling, enkel op afspraak !!!

Met dank! Hou u goed en gezond!

Koude schotels:

Schotel 1 – vlees :   € 25.00 per persoon

Gerookt varkenshaasje / Terrine van fazant en bospaddenstoelen / Indische kipfilet/ Gerookte rundstong / Gandaham / Beenham met asperge en kruidenkaas/ Tomaat / Komkommer / Boontjes / Wortels/ Bloemkool / Gevulde eitje /Aardappel salade / Pastasalade / 2 Broodjes + boter/ Mayonaise/ Cocktail /Vinaigrette

Schotel 2 -vis :   €35.00 per persoon  

Gerookte zalm / Gerookte heilbot / Gerookte makreel / 1/2 baby kreeft / Gepocheerde zalm / Tomaat garnaal / Tomaat / Komkommer / Boontjes / Wortels/ Bloemkool / Gevulde eitje /Aardappel salade / Pastasalade / 2 Broodjes + boter/ Mayonaise/ Cocktail /Vinaigrette

Schotel 3 – kaas :   €30,00 per persoon

Diverse Belgische en Franse kazen (+- 250gram)  met rijkelijke noten en fruit garnituur , luxe brood mix en boter

Alle gerechten worden individueel verpakt.

Allergenen : zie bijgevoegde lijst.

Menu:

Menu 1 – classis:    € 35,00 per persoon

  • Pastinaak-preisoep met gember, zure room en koriander
  • Kroketje van blauwe kaas met salade
  • Kalkoenrollade gevuld met tuinkruiden , roomsausje met cognac, gestoofd witloof en kroketten
  • Tiramisu met krieken en peperkoek

Menu 2 – wild:   € 45.00 per persoon

  • Witte borsjt met Poolse worst, ei, mierikswortel en dille
  • Bladerdeegje met ragout van kalfszwezeriken en graanmosterd
  • Filet van hert met veenbessensaus , gestoofd witloof , bospaddenstoelen en kroketten
  • Chocolade mousse met appelsien en noten

Menu 3 – vegan:   €30.00 per persoon

  • Wortelsoep met walnoten en koriander
  • Gevulde aardappel met kurkuma, kikkererwten , augurk en salade
  • Kastanje burger met bloemkoolmousse en gebakken pompen
  • Limoen-kokos taartje

Alle gerechten worden individueel verpakt.

Bij wijzigingen in de menu’s zal de prijs berekend worden volgens de prijs per gerecht zoals vermeld op individuele gerechten prijslijst.

Allergenen : zie bijgevoegde lijst .

Menu apart te bestelen gerechten prijslijst:

Menu 1 – classis:    

  • Pastinaak-preisoep met gember, zure room en koriander   €6.00 p/p
  • Kroketje van blauwe kaas met salade   € 10.00 p/p
  • Kalkoenrollade gevuld met tuinkruiden , roomsausje met cognac, gestoofd witloof en kroketten   € 16,00 p/p
  • Tiramisu met krieken en peperkoek   € 6.00 p/p

Menu 2 – wild:  

  • Witte borsjt met Poolse worst, ei, mierikswortel en dille   € 6.00 p/p
  • Bladerdeegje met ragout van kalfszwezeriken en graanmosterd    €12.00 p/p
  • Filet van hert met veenbessensaus , gestoofd witloof , bospaddenstoelen en kroketten   €25.00 p/p
  • Chocolade mousse met appelsien en noten   6.00 p/p

Menu 3 – vegan:   

  • Wortelsoep met walnoten en koriander   €5.00 p/p
  • Gevulde aardappel met kurkuma, kikkererwten , augurk en salade   €10.00 p/p
  • Kastanje burger met bloemkoolmousse en gebakken pompen   €14.00 p/p
  • Limoen-kokos taartje   €6.00 p/p

Alle gerechten worden individueel verpakt.

Allergenen : zie bijgevoegde lijst .

Kerst en oudejaar allergenenlijst:

Menu 1 – classis:    

  • Pastinaak-preisoep met gember, zure room en koriander   (lactose en gluten)
  • Kroketje van blauwe kaas met salade   (lactose en gluten)
  • Kalkoenrollade gevuld met tuinkruiden , roomsausje met cognac, gestoofd witloof en kroketten   (gluten en lactose)
  • Tiramisu met krieken en peperkoek   (gluten en lactose)

Manu 2 – wild:  

  • Witte borsjt met Poolse worst, ei, mierikswortel en dille   ( lactose, gluten en ei)
  • Bladerdeegje met ragout van kalfszwezeriken en graanmosterd    ( lactose, gluten , mosterd en ei)
  • Filet van hert met veenbessensaus , gestoofd witloof , bospaddenstoelen en kroketten   ( gluten, lactose)
  • Chocolade mousse met appelsien en noten   ( gluten , lactose)

Menu 3 – vegan:   

  • Wortelsoep met walnoten en koriander   (noten)
  • Gevulde aardappel met kurkuma, kikkererwten , augurk en salade   (soja)
  • Kastanje burger met bloemkoolmousse en gebakken pompen   (soja, noten)
  • Limoen-kokos taartje   ( noten)

Schotel – vlees:

Gluten, lactose, ei, mosterd

Schotel – vis:

Gluten, lactose, ei , schaaldieren , vis, mosterd

Schotel – kaas:

Gluten, lactose, noten

Allergenen arme versie mogelijk op aanvraag mits prijs aanpassing .

Print Friendly, PDF & Email