Kerst en oudjaarsuggesties
24 /12 , 25/12 , 26/12 , 27/12 en 31/12/2020
Tijdens de feestperiode kan u een keuze maken uit volgende suggesties.
Koude schotels met vis of vlees, individueel verpakt.
Kaasschotels als dessert of maaltijd, individueel verpakt.
4 gangen menu ,individueel verpakt , met handige uitleg om zelf op te warmen.
Wijnen, bieren, schuimwijnen…
Bestellen enkel mogelijk via mail kokoen@kokoen.be of telefoon 0475 68 72 60. Vermeld uw naam + mobielnummer + gerechten keuze + gewenste aantal + uur, dag van afhaling.
Bestellen :
voor 24-25-26-27/12 kan tot 17/12/2020,
voor 31/12 kan tot 24/12/2020
Betaling:
Contant bij afhaling / graag gepast bedrag.
Via rekeningnummer : BE51 0682 4221 2562 met duidelijke vermelding van uw naam en de afhaaldatum.
Of via bankcontact applicatie ter plaatse.
Afhalen:
24/12/2020 tussen 16u00 en 18u00
25-26-27/12/2020 tussen 10u00 en 12u00
31/12 tussen 16u00 en 18u00
Levering:
24/12 tussen 17u en 18u
25-26-27/12 tussen 11u en 12u
31/12 tussen 17u en 18u
( + leveringskosten : €10,00 gemeente 1820, buiten 1820 op afspraak)
Enkel op bestelling, enkel op afspraak !!!
Met dank! Hou u goed en gezond!
Koude schotels:
Schotel 1 – vlees : € 25.00 per persoon
Gerookt varkenshaasje / Terrine van fazant en bospaddenstoelen / Indische kipfilet/ Gerookte rundstong / Gandaham / Beenham met asperge en kruidenkaas/ Tomaat / Komkommer / Boontjes / Wortels/ Bloemkool / Gevulde eitje /Aardappel salade / Pastasalade / 2 Broodjes + boter/ Mayonaise/ Cocktail /Vinaigrette
Schotel 2 -vis : €35.00 per persoon
Gerookte zalm / Gerookte heilbot / Gerookte makreel / 1/2 baby kreeft / Gepocheerde zalm / Tomaat garnaal / Tomaat / Komkommer / Boontjes / Wortels/ Bloemkool / Gevulde eitje /Aardappel salade / Pastasalade / 2 Broodjes + boter/ Mayonaise/ Cocktail /Vinaigrette
Schotel 3 – kaas : €30,00 per persoon
Diverse Belgische en Franse kazen (+- 250gram) met rijkelijke noten en fruit garnituur , luxe brood mix en boter
Alle gerechten worden individueel verpakt.
Allergenen : zie bijgevoegde lijst.
Menu:
Menu 1 – classis: € 35,00 per persoon
- Pastinaak-preisoep met gember, zure room en koriander
- Kroketje van blauwe kaas met salade
- Kalkoenrollade gevuld met tuinkruiden , roomsausje met cognac, gestoofd witloof en kroketten
- Tiramisu met krieken en peperkoek
Menu 2 – wild: € 45.00 per persoon
- Witte borsjt met Poolse worst, ei, mierikswortel en dille
- Bladerdeegje met ragout van kalfszwezeriken en graanmosterd
- Filet van hert met veenbessensaus , gestoofd witloof , bospaddenstoelen en kroketten
- Chocolade mousse met appelsien en noten
Menu 3 – vegan: €30.00 per persoon
- Wortelsoep met walnoten en koriander
- Gevulde aardappel met kurkuma, kikkererwten , augurk en salade
- Kastanje burger met bloemkoolmousse en gebakken pompen
- Limoen-kokos taartje
Alle gerechten worden individueel verpakt.
Bij wijzigingen in de menu’s zal de prijs berekend worden volgens de prijs per gerecht zoals vermeld op individuele gerechten prijslijst.
Allergenen : zie bijgevoegde lijst .
Menu apart te bestelen gerechten prijslijst:
Menu 1 – classis:
- Pastinaak-preisoep met gember, zure room en koriander €6.00 p/p
- Kroketje van blauwe kaas met salade € 10.00 p/p
- Kalkoenrollade gevuld met tuinkruiden , roomsausje met cognac, gestoofd witloof en kroketten € 16,00 p/p
- Tiramisu met krieken en peperkoek € 6.00 p/p
Menu 2 – wild:
- Witte borsjt met Poolse worst, ei, mierikswortel en dille € 6.00 p/p
- Bladerdeegje met ragout van kalfszwezeriken en graanmosterd €12.00 p/p
- Filet van hert met veenbessensaus , gestoofd witloof , bospaddenstoelen en kroketten €25.00 p/p
- Chocolade mousse met appelsien en noten 6.00 p/p
Menu 3 – vegan:
- Wortelsoep met walnoten en koriander €5.00 p/p
- Gevulde aardappel met kurkuma, kikkererwten , augurk en salade €10.00 p/p
- Kastanje burger met bloemkoolmousse en gebakken pompen €14.00 p/p
- Limoen-kokos taartje €6.00 p/p
Alle gerechten worden individueel verpakt.
Allergenen : zie bijgevoegde lijst .
Kerst en oudejaar allergenenlijst:
Menu 1 – classis:
- Pastinaak-preisoep met gember, zure room en koriander (lactose en gluten)
- Kroketje van blauwe kaas met salade (lactose en gluten)
- Kalkoenrollade gevuld met tuinkruiden , roomsausje met cognac, gestoofd witloof en kroketten (gluten en lactose)
- Tiramisu met krieken en peperkoek (gluten en lactose)
Manu 2 – wild:
- Witte borsjt met Poolse worst, ei, mierikswortel en dille ( lactose, gluten en ei)
- Bladerdeegje met ragout van kalfszwezeriken en graanmosterd ( lactose, gluten , mosterd en ei)
- Filet van hert met veenbessensaus , gestoofd witloof , bospaddenstoelen en kroketten ( gluten, lactose)
- Chocolade mousse met appelsien en noten ( gluten , lactose)
Menu 3 – vegan:
- Wortelsoep met walnoten en koriander (noten)
- Gevulde aardappel met kurkuma, kikkererwten , augurk en salade (soja)
- Kastanje burger met bloemkoolmousse en gebakken pompen (soja, noten)
- Limoen-kokos taartje ( noten)
Schotel – vlees:
Gluten, lactose, ei, mosterd
Schotel – vis:
Gluten, lactose, ei , schaaldieren , vis, mosterd
Schotel – kaas:
Gluten, lactose, noten