Wij vonden het uitstekend, zowel hetgeen er gereserveerd werd als de manier waarop het geserveerd werd. Alles met glimlach, dat ondervinden wij reeds verschillende jaren.
Jeannine De Coninck, Zennetrotters Eppegem
Na 6 maal beroep hebben gedaan op hun service, zijn wij nog altijd verrast en heel tevreden over de kwalitatieve service en verzorgde maaltijden. Een grote aanrader! Doe zo verder!
David Van Craeynest
Lekker eten, vriendelijke bediening, voor herhaling vatbaar.
Guy Van Der Donck
Derde keer feest gedaan met Kokoen. Wederom lekker en goede service!
Koen C.
Na veel commentaren te hebben gehoord over Kokoen hebben wij zelf de proef op de som genomen. Het was inderdaad dik in orde! Goede bediening, lekkere eten en genoeg variatie. Voor herhaling vatbaar!
Steven De Win
Bedankt team Kokoen voor het lekkere en verzorgde buffet op het St Elooi feest bij Cofely Fabricom in Grimbergen! Voor herhaling vatbaar!
Diane Sanfirmon, Fabricom Cofley
Iedereen was heel tevreden over het uitstekende eten dat jullie serveren. Verschillende hebben jullie gegevens gevraagd. Uitstekend verzorgd en super vers. tot de volgende!!!!!
Sonja Veldmans
Bedankt voor jullie culinaire bijdrage aan ons trouwfeest! Hapjes en snackjes waren voortreffelijk !!!! Voor herhaling vatbaar.
Elke Binst
We hebben genoten van de lekkere verzorgde BBQ! Voor herhaling vatbaar!
Deborah Peeters, Novaedes Overijse
Dankje voor de lekkere bijdrage aan ons bedrijfsevenement! Jullie professionele en hartelijke aanpak wordt enorm gewaardeerd!
Magda Van Daele , CAE
Gisterenavond de maaltijd gaan ophalen. Voor en hoofdgerechten waren zeer lekker, vers en smaakvol! Ook meer dan voldoende. Dit was voor ons de eerste keer dat we met kerstavond niet zelf hebben gekookt, maar zeker voor herhaling vatbaar met KOKOEN!!! Familie Steurs – Knobe
Olivier Steurs

Traiteur Catering Kokoen bestaat sinds het jaar 1998.

Print Friendly, PDF & Email